Biserica Creştină Adventistă de Ziua a Şaptea îşi exprimă mărturisirea de credinţă prin formularea a douăzeci şi opt de doctrine, doctrine ce constituie o sinteză a Revelaţiei lui Dumnezeu, a Sfintelor Scripturi, şi a căror autoritate şi autenticitate decurge din întreaga Biblie. Criteriile de formulare dogmatică a acestei mărturisiri de credinţă rezidă chiar din prima doctrină (cea cu privire la autoritatea Sfintelor Scripturi) iar în forma rezumativă ele sunt reprezentate astfel:

Continue Reading

NUMELE SI MISIUNEA NOASTRA

NUMELE NOSTRU:


Numele Adventist de Ziua a Saptea reuneste doua crezuri vitale pentru noi ca Biserica.
-"Adventist", reflecta convingerea noastra ferma, in apropiata revenire ("advent")a Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. -"Ziua a Saptea", face referire la Sabatul Bibliei, care de la Creatiune, totdeauna a fost, ziua a saptea a saptamanii, si anume SAMBATA.

MISIUNEA NOASTRA:


  Misunea Bisericii Crestine Adventiste de Ziua a Saptea este:

Continue Reading

Istoric clădire şi comunitate locală  
Biserica Foișor a fost inaugurată pe 4 octombrie 1997 fiind formată dintr-un grup de membri ai comunității Labirint.  

Clădirea a fost construită către sfârșitul secolului XIX, de un om bogat. Se spune că ar fi fost cel mai mare dricar din București din acea perioadă, având opt dricuri și șaisprezece cai.

Atât cât s-a păstrat din arhitectura exterioară a clădirii, arată frumusețea acesteia. La vremea respectivă era cea mai frumoasă clădire din zonă. După venirea comunismului, proprietarul a murit, iar copiii lui au vândut casa unui avocat. Acest avocat a vândut casa familiei Indreiu în jurul anilor 1980.

Continue Reading