NUMELE SI MISIUNEA NOASTRA

NUMELE NOSTRU:


Numele Adventist de Ziua a Saptea reuneste doua crezuri vitale pentru noi ca Biserica.
-"Adventist", reflecta convingerea noastra ferma, in apropiata revenire ("advent")a Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. -"Ziua a Saptea", face referire la Sabatul Bibliei, care de la Creatiune, totdeauna a fost, ziua a saptea a saptamanii, si anume SAMBATA.

MISIUNEA NOASTRA:


  Misunea Bisericii Crestine Adventiste de Ziua a Saptea este:


- sa vesteasca tuturor oamenilor, Evanghelia cea vesnica, in contextul celor trei solii ingeresti din Apocalips 14:6-12,
- si sa-i ajute sa-L accepte pe Domnul Isus ca Mantuitor personal,
- sa-i uneasca cu Biserica Sa, si sa-i sustina in pregatirea pentru apropiata Sa revenire pe norii cerurilor.

METODA NOASTRA:

Sub directa calauzire a Duhului Sfant, ne straduim sa ne indeplinim misiunea prin:

PREDICARE: Insusindu-ne mandatul incredintat de Domnul Hristos (Matei 28:18-20), prezentam intregei lumi, pe Dumnezeul iubirii, asa cum a fost descoperit pe deplin in lucrarea de impacare si in moartea ispasitoare a Fiului Sau.
Recunoscand Biblia ca fiind mijlocul infailibil prin care Dumnezeu ne descopere vointa Sa, prezentam mesajul ei deplin, integral si nestirbit, subliniind adevarul cu privire la a doua venire a Domnului Hristos, si cu privire la autoritatea continua a Legii Celor Zece Porunci, inclusiv a poruncii care ne reaminteste Sabatul zilei a saptea.

EDUCARE: Recunoscand ca dezvoltarea mintii si a caracterului, este o parte esentiala a planului divin de rascumparare, noi promovam dezvoltarea unei intelegeri mature a caracterului si voiei lui Dumnezeu, impreuna cu o relatie inteligenta si semnificativa cu Cuvantul Sau si Universul creat de El.

VINDECARE: Afirmand accentul pe care il pune Biblia pe bunastarea intregei fiinte umane, noi face din pastrarea sanatatii si din tratarea celor suferinzi , o prioritate; iar prin slujirea oferita celor saraci si nedreptatiti, cooperam cu Creatorul nostru in lucrarea Lui plina de compasiune pentru restaurarea fiintei umane.

VIZIUNEA NOASTRA: In lumina marilor profetii ale Scripturii, noi vedem ca scopul final al planului lui Dumnezeu de mantuire si restaurare, consta in aducerea intregei Creatii, la armonie deplina cu vointa sa desavarsita si cu neprihanirea sa.